Saturday, September 10, 2011

Sumpah Revealed

Yang belum pernah ditayangkan kepada umum.
Saksikan gelak syaitan AripSomat juga setannya Prosper.
Tak lupa juga interferen Singula.

Thursday, September 1, 2011

Riyuniyen~


Treeett... Treeettt...! - gua punye ensep bergetar.

1 new message. Azri019/

Opening message....



Eh Pais, alang2 lu dah sangap keje opis raye2 nih, updatekan blog vwm pasal bbuke nailis arituh. c.c. Shamil.



Ritual buka puasa vwmers dan ex-vwmers di nailis Sentul tanggal 24 Ogos 2011.
Seronok kemain dapat gather2 skali skala macamnih. Tahun depan tambah lagi ahli junior insyaallah.






Anok Aboh!

Thursday, June 16, 2011

SIAPA SAJE YANG ADA DI VWM

Siapa saje yang tinggal?

Paiseh?

Chez?

Adakah abang NAZAR akan sakit jantung?

Adakah tikus2 akan berteriak kerinduan?

NANTIKAN>>>>>>>

Wednesday, April 13, 2011

Biarlah VWM berkubur..

VWM - Villa Wangsa Melawati

Hanya bangunan usang milik abang nazar.

Mungkin dia tidak tahu...

Jamban tingkat atas sudah tidak berlampu.
Lid tempat bersimpuh masa berak sudah jadi kuning-kuning kelabu.
Singki condong bertongkat dagu.
Pintu jamban bawah sedah berkecai jadi seribu.
Lantai hall walaupun marmar tapi penuh pasir dan debu.
Udara rumah sarat dengan pelbagai bau.

Biarlah VWM berkubur..

Yang penting....

Semangat persaudaraan kita tetap SATU.



nukilan...

Gagak di rimba

Thursday, April 7, 2011

ADAKAH VILLA WANGSA MELAWATI BAKAL BERKUBUR?

5 tahun lalu....VWM sangat meriah....

Pelbagai penghuni...dengan pelbagai ragam....pelbagai latar belakang....pelbagai cerita...

Ada suka...
Ada duka...
Ada macam palat....
Ada juga semanis madu....

Ada juga penghuni tidak berdaftar....
Opsssss!!!lebih kepada tidak berbayar....
Menumpang bukan kepalang.....
Bukan nama sebenar...Adib The Series telahpun diterbitkan...

Sekarang hanya membilang hari...
Paiseh pula bakal buat kenduri...
Chez bila lagi?...takkan nak berjimak dengan Jazz dan Kawasaki...

Tapi yang pasti....
VWM....kenang daku dalam doamu...

p/s: singular (masih applicable ke ni)!!jom main pingpong

Monday, March 21, 2011

Encik Shamil - Tributasi fotografi


Selamat datang ke kelab orang dewasa.

Sekeping gambar semasa lu bujang sebagai kenang-kenangan.






Selamat pengantin baru.

Tahniah la bro. Semuga aman bahagia. Yang penting, iman lu telah menjadi satu atau dengan kata lain iman telah lengkap. Orang kampung lu dah makin berani la nak suruh lu jadi imam semayang kat surau. Tu pun kalu lu ade kampung la. Hahaha.

Tribute to Shamil (Marry in Peace...) vol.3

Vol.2 Arepsomat dah ambik.



"Memang gua buat kek ni besar2 tinggi2...


...nak kasi lu orang makan pun"



Selamat Hari Kebesaran SingularSong~

GUA PUN NAK TRIBUTE.....(TAHNIAH SINGULAR!!!)

Masih ingat lagi video ini....

Gua tujukan untuk Singular dan pasangannya...

Moga mahligai yang terbina, kekal utuh hingga ke akhir hayat....

SAMPAI SYURGA la hendaknya...

video

Sunday, March 20, 2011

Tribute to Shamil (Marry in Peace...)



Tahniah Uncle Shamil..




Aku terima nikahnya....Oh Yeaaaaahhhh...(to be kontineu bah...)




Saturday, January 8, 2011

Tahniah buat Dekonstruktor

setahun sebelum

1 / 1 / 11 (selepas)

p/s : kena start kumpul duit untuk trip ke johor...mungkin ke terengganu juga...dekonstruksi macam dah ada sinar2 berumahtangga ni...hehehe...


Begitulah madah si Arif Averous Dugaannya pada post yg lepas bertajuk Tahniah Buat Singular.

Memang benar apa yang diramal. Bak kata Umbrella, 'Ramalanku Benar Belaka.' Oh Yeah.

Tahniah kepada Hanif Karim. Dekonstruktor nama keyboardnya.

Kami warga VWM berharap agar pertunangan Hanif Karim ini bukanlah kerana pengaruh rakan sebaya, ataupun krisis pertengahan usia. Biarlah kerana cinta. Kerana Allah, pun boleh. (Gurau je Bang Long).

Semoga berbahagia. Darah manis bukanlah alasan untuk tidak menyentuh keyboard seterusnya mengupdate blog.

Tidak bersemut pun keyboard tersebut kalau disentuh.

Darah manis juga bukanlah alasan kalau smash Sabtu di malam Ahad tidak selaju biasa.

Nikmati kehidupan lebih drpd biasa, kerana status FB tidak akan bertukar kepada single.

Tapi tidak mengapa, kerana Dekonstruktor memang awet muda. Tahniah kerana bertunang akhirnya pada usia 30 namun gambar di atas memang nampak macam abang Form 6 heh.

Tahniah juga buat pasangan, Myra Miracle.

Jangan risau, Dekonstruktor low maintenance. (Dekonstruktor pernah bekerja di Deparment Maintenance, Low Yat)

Cuma Dekonstruktor boleh jadi high maintenance kalau ade sinki, basikal dan cermin di kediaman selepas kahwin nanti. Hehehehe....Biarlah rahsia hehehehehe....